Over ons

 

Bed & Breakfast Oostrik ligt aan de rand van Leende op 40 meter afstand van de weg naar Sterksel. U ervaart bij ons op het erf direct de rust en de ruimte die onze tuin en de natuur om ons heen bieden. Er zijn weinig plekken in Nederland waar de sterrenhemel bij heldere nacht zo mooi is :-)

 

In ons ‘Franse’ tuinpaviljoen met open haard brengen we menig Bourgondisch uurtje door.

 

 

Wakker worden in een landelijke omgeving, geen verkeer en de vogels horen fluiten… Wij genieten hier enorm van de rust, de natuur en de privacy. Als het even kan springen we op de fiets en maken we de mooiste tochten door de Brabantse bossen en heide met pittoreske natuurvennetjes.

 

 

Wij hebben naast ons werk de parttime B&B met een comfortabel, zelfstandig appartmenthuisje van 2 verdiepingen met eigen opgang aan ons huis. Dit is alleen in het weekend beschikbaar. En in het linkerdeel van ons huis een tweede gastenverblijf met een eigen badkamer, vooral geschikt voor slapen en ontbijten.

 

Het tuinpaviljoen en de middelste natuurtuin met houten eetgedeelte is voor gezamenlijk gebruik.

 

Onze parttime B&B Oostrik is geschikt voor rustige mensen die gesteld zijn op stilte, hun privacy en graag op zichzelf ontbijten. Honden zijn welkom en vanwege onze katten graag altijd aangelijnd.

 

De bereikbaarheid binnen 5 minuten van de A2 net onder Eindhoven is erg goed. Parkeren kan gratis en ruim aan de straat evenals fietsenstalling. In het centrum van Eindhoven ben je in zo'n 15 minuten. 

 

Wij heten u van harte welkom. En heeft u nog vragen? Voel u zich dan vrij om ons te e-mailen of te bellen.

 

Hartelijke groet,

Jo en Monique