Over ons

 

Bed & Breakfast Oostrik ligt aan de rand van Leende op 40 meter afstand van de weg naar Sterksel. U ervaart bij ons op het erf direct de rust en de ruimte die onze tuin en de natuur om ons heen bieden.

 

De B&B is parttime naast ons andere werk dat wij vanuit huis verrichten met overdag cliënten en online vergaderingen. Vandaar dat wij ons vooral richten op zakelijke gasten die een goed bed zoeken, zelfstandig in alle privacy willen ontbijten (zetten wij de dag vooraf op tafel en in het koelkastje klaar) en die overdag elders hun bezigheden hebben. 

 

Kleinschaligheid, duurzaamheid, gezondheid en vega(n) eten staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij het ontbijt zo goed mogelijk op maat serveren, ook om te voorkomen dat we voedsel weg moeten gooien. 

 

In het linkerdeel van ons huis hebben wij 1 slaapkamer (de Boekenkamer) met eigen badkamer op de gang beschikbaar. 's Ochtends kunt u privé gebruik maken van de ontbijttafel in de gemeenschappelijke gang bij het grote raam. Daar staat ook de hoekkast met kleine koelkast, senseo-apparaat en waterkoker voor thee.

 

In het weekend is ook het comfortabele, zelfstandige appartmenthuisje van 2 verdiepingen met eigen opgang aan ons huis voor 2 nachten te boeken.

 

Het tuinpaviljoen en de middelste natuurtuin met houten eetgedeelte is voor gezamenlijk gebruik.

 

Honden zijn welkom (voor een eenmalige toeslag van 10 euro per huisdier) en vanwege onze 3 katten graag altijd aangelijnd. Uitlaten kan langs de straat en circa 100 meter verderop langs het riviertje de AA.

 

De bereikbaarheid van onze B&B binnen 5 minuten van de A2 net onder Eindhoven is erg goed. Parkeren kan gratis en ruim aan de straat evenals fietsenstalling. In het centrum van Eindhoven ben je in zo'n 15 minuten. 

 

Wij heten u van harte welkom. En heeft u nog vragen? Voel u zich dan vrij om ons te e-mailen of te bellen.

 

Hartelijke groet,

Jo en Monique