Over ons

 

Bed & Breakfast Oostrik ligt aan de rand van Leende op 40 meter afstand van de weg naar Sterksel. U ervaart bij ons op het erf direct de rust en de ruimte die onze tuin en de natuur om ons heen bieden. Er zijn weinig plekken in Nederland waar de sterrenhemel bij heldere nacht zo mooi is :-)

 

In het jaar 2009 verhuisden wij van Eindhoven naar ons vrijstaande boerderijhuis op de grens van het buitengebied in Leende. Wat een heerlijke plek met een grote, langgerekte tuin tussen de weilanden! Wij vinden de relaxte vakantiesfeer hier zowat ongeëvenaard.

 

 

In ons ‘Franse’ tuinpaviljoen met open haard brengen we menig Bourgondisch uurtje door. En op lome zomerdagen vermaken de kinderen van onze bezoekers zich heerlijk in de tuin, terwijl wij volwassenen genieten van een borrel en de BBQ.

 

 

Wakker worden in een landelijke omgeving en alleen de vogels horen fluiten… Wat wil een mens nog meer! Wij genieten hier enorm van de rust, de natuur en de privacy. Als het even kan springen we op de fiets en maken we de mooiste tochten door de Brabantse bossen en heide met pittoreske natuurvennetjes.

 

 

Hier willen wij onze gasten van laten meegenieten! Wij hebben naast ons werk de parttime B&B met een comfortabel, zelfstandig appartmenthuisje van 2 verdiepingen met eigen opgang aan ons huis. En in het linkerdeel van ons huis een tweede gastenverblijf met een eigen badkamer.

 

Bij warm weer kunt u achter in de weidetuin heerlijk buiten in alle rust en privacy ontbijten.

Onze parttime B&B Oostrik is geschikt voor fietsers, wandelaars, zakenmensen, koppels en gezinnen. Kleine groepen van zo’n 4 tot 8 mensen zijn welkom om de gehele B&B inclusief tuin, tuinpaviljoen en speel/picknickweide te boeken.

 

De bereikbaarheid binnen 5 minuten van de A2 net onder Eindhoven is erg goed. Parkeren kan gratis en ruim aan de straat evenals fietsenstalling. In het centrum van Eindhoven ben je in zo'n 15 minuten. Voor degenen zonder auto: in overleg kunnen we een breng/haalservice afspreken.

 

Wij wonen er heel graag, en heten u hartelijk welkom op onze prachtige plek. En heeft u nog vragen? Voel u zich dan vrij om ons te e-mailen of te bellen.

 

Hartelijke groet,

Jo en Monique